Swiss Eco Tap

Swiss Eco Tap

De Swiss Eco Tap is een water vernevelende kraan. Hiermee bespaar je wel tot 90% op water en 100% op energie!

Bestellen!

SWISS ECO TAP

Hoe het werkt

Dankzij een speciale spray technologie vermindert de milieuvriendelijke Swiss Eco Tap het waterverbruik met een ongelooflijke 90% in vergelijking met normale kranen.

Aangezien hij alleen is verbonden met de koudwaterleiding, hoeft erg geen energie verspild te worden bij waterverwarming. De spray -techniek zorgt voor een optimale hygiëne tijdens het wassen van je handen. De Swiss Eco Tap is geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Denk aan openbaar vervoer, horeca, hotels en meer!

Swiss Eco Tap Bestellen

SWISS ECO TAP DESIGN
SWISS ECO TAP DESIGN
SWISS ECO TAP standaard

90% minder waterverbruik

De Swiss Eco Tap is een revolutionaire kraan waarmee 90% op water bespaard wordt bij het handen wassen. In plaats van een volle stroom water te geven, wordt dit verneveld door een speciale kop.

100% energiebesparing

De Swiss Eco Tap is niet aangesloten op de elektriciteit en maakt alleen gebruik van koud water. Hierdoor bespaart deze milieuvriendelijke kraan 100% op energiekosten!

Unieke ervaring tijdens het handen wassen

Geen onaangename gevoel van kou op de huid als gevolg van een speciale spray technologie

De Swiss Eco Tap Bestellen?

SANECO NEDERLAND

Flush for the environment

Saneco levert exclusief sanitair voor zowel de zakelijke als particuliere sector. Wij streven naar een assortiment met producten die zowel zorgen voor optimaal waterverbruik en milieuvriendelijk zijn.

Door exclusiviteit en innovativiteit te combineren neemt Saneco een unieke plaats in binnen de sanitair markt. Na te zijn begonnen met de STAND urinal sink, richt Saneco zich op duurzame en onderscheidende producten in de sanitaire voorzieningen.

Adres

Saneco VOF
Doornhoecklaan 40
3601 JW, Maarssen
Nederland

Contact

info@saneconederland.nl
(+31)6 498 11 956

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Please leave this field empty.